Hyppää pääsisältöön

Palvelut

Toimistotyöntekijät kokouksessa

Kirjanpito & raportointi

Hoidamme kaikki kirjanpitoon, ilmoituksiin ja raportointiin liittyvät tarpeet asiantuntevasti, luotettavasti ja ajallaan. Meillä on käytössä sekä Procountor että Lemonsoft ohjelmaa, molemmissa asiakas itse voi päättää kuinka paljon hän haluaa, että tehdään sähköisesti. Jos asiakas ottaa ohjelman käyttöön, kirjanpito voi olla täysin paperiton. On myös mahdollista tuoda koko aineisto toimistollemme paperina ja saada perinteistä ”mappikirjanpitoa”. Näiden välillä voimme sopia myös kaikenlaisia välimuotoja. Esimerkiksi toimittavat monta asiakasta kuitit meille eTaskun kautta. 

Yksinyrittäjille tarjoamme Procountor Solo palvelun, joka on helppo ja edullinen tapa hoitaa koko yrityksen kirjanpito, laskutus, ostolaskujen maksaminen jne. 

 

Palkanlaskenta

Voimme hoitaa palkkalaskennan puolestasi. Laskemme yrityksesi palkat, huolehdimme aikatauluista ja hoidamme tarvittavat ilmoitukset. Sinun ei tarvitse seurata lainsäädännön muutoksia, sillä seuraamme niitä puolestasi. 

Palkkahallinnon palveluihimme kuuluvat:

  • Palkanlaskenta ja maksatus
  • Tulorekisteri-ilmoitukset
  • Matka- ja kululaskujen maksatus
  • Palkkalaskelmien toimitukset palkansaajille
  • Sähköinen arkistointi ja raportointi
  • Palkkatodistukset ja muut selvityspyynnöt

 

Laskutus & reskontra

Laadimme laskut puolestasi ja lähetämme ne edullisimmalla mahdollisella tavalla. Huomautamme asiakkaat erääntyneistä laskuista tarvittaessa yhteistyössä perintätoimiston kanssa. Kopiot laskuista ovat aina nähtävissä tarvittaessa. Voimme pitää myyntireskontrasi jatkuvasti ajan tasalla.

 

Ostolaskut & maksuliikenne

Voimme hoitaa ostoreskontraasi vastaanottamalla, tiliöimällä ja lähettämällä laskut yrityksellesi hyväksyttäväksi. Kun hyväksyntä on saatu, maksamme laskut aina ajallaan.

 

Tilinpäätös & veroilmoitus

Joka vuosi laadimme yrityksellesi tilinpäätöksen ja toimitamme sen sinulle. Huolehdimme myös yrityksen veroilmoituksesta ja toimitamme sen verohallintoon sekä kaupparekisteriin rekisteröitäviksi.

Tarvittaessa autamme myös sinun henkilökohtaisen veroilmoituksesi täyttämisessä.

 

Neuvonta

Tule aina meille keskustelemaan kuin sinulla on kysymyksiä yritykseesi liittyen, Se voi koskea esimerkiksi parhaiten sopivaa yritysmuotoa, veroasioita tai lomakkeiden täyttämistä. Olemme aina valmiina auttamaan ja jos me emme heti tiedä vastausta selvittämme sen sinulle.

 

Yrityksen perustamiset

Yrityksen perustaminen voi olla monimutkainen prosessi ja siinä on paljon käytännön asioita, jotka tulee ottaa huomioon. Me voimme auttaa sinua koko perustamisprosessin ajan ja vastata kaikkiin kysymyksiisi. Tämä auttaa sinua tekemään oikeita päätöksiä ja välttämään mahdollisia virheitä, jotka voivat olla kalliita ja hidastaa yrityksen kasvua.

Meillä on laaja kokemus erilaisten yritysten perustamisesta ja tunnemme viranomaismääräykset ja -vaatimukset. Me voimme auttaa sinua yrityksen nimen valinnassa, rekisteröinnissä, liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, verotuksen liittyvissä asioissa ja muissa käytännön asioissa, jotka liittyvät yrityksen perustamiseen.

Me olemme täällä auttamassa sinua koko matkan varrella. joten voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen ja menestykseen. Ota meihin yhteyttä, jos haluat aloittaa uuden yrityksen tai tarvitset apua nykyisen yrityksesi kehittämisessä.