Hyppää pääsisältöön

Tietoa meistä

Inger Guldbrand

“The Boss” tai “Äiti” 😊

Olen työskennellyt kirjanpitäjänä vuodesta 2000 ja yrittäjänä vuodesta 2004. Ostin Qwertyn 30. marraskuuta 2017, syntymäpäiväni! Se oli elämäni paras syntymäpäivälahja ja unelmani täyttymys! Nykyään omistajina ovat minä, Oxana, Ahmad ja Daniel.

Asun Tammisaaressa mieheni, 5 koiran ja pari kissan kanssa. Perheeseeni kuuluu myös kaksi aikuista lasta ja heidän kumppaninsa.

Äidinkieli on ruotsi, ja palvelen myös suomeksi ja englanniksi.

Rakastan resque-koiria, kirjoja ja kaikki mikä on kirkkaansinistä. 😊

Daniel Bobbie

Olen ollut kiinnostunut numeroiden käsittelystä nuoresta asti. Olen aina ollut intohimoinen auttamaan muita ja rakastan löytää vastauksia tutkimalla. Uskon, että tämä kehittää ammattitaitoani.

Olen kulkenut samaa polkua tähän päivään asti opiskelemalla kirjanpitoa ja rahoitusalaa, suorittamalla kansainvälisen liiketalouden tutkinnon sekä strategisen rahoituksen ja analytiikan maisteriohjelman.

Osaamisalueitani ovat verotus, palkanlaskenta, tilien tarkastus, riskienhallinta, sähköinen laskutus, taloudellinen raporttianalyysi ja olen erikoistunut myös yritysten perustamiseen, myös start-up yrityksiin. Olen erinomainen tiimipelaaja ja yhteistyökykyinen myös eri etnisistä ja kulttuuritaustoista tulevien ihmisten kanssa.

Oxana Backman

Olen Oxana ja minun syntymäpaikkani on Karjalan Petroskoi. Muutin Suomeen 22 vuotta sitten. Halusin jo koulun jälkeen tulla kirjanpitäjäksi, mutta ensin suoritin psykologian tutkinnon Karjalan pedagogisessa yliopistossa. Kun tulin Suomeen, ymmärsin kuitenkin, että haluan työskennellä kirjanpitäjänä. Valmistuin merkonomiksi Helsingin liiketalousopistosta vuonna 2018 ja olen toiminut kirjanpitäjänä siitä lähtien.

Minulla on ammattitaitoisia mentoreita ja kollegoita, jotka auttavat ja neuvovat minua tarvittaessa. Uskon, että teen hyvää työtä, mutta opiskelen jatkuvasti kehittääkseni ammattitaitoani!

Ahmad Ziadeh

Olen 37-vuotias mies Syyriasta. Olen työskennellyt kirjanpidon parissa lähes 15 vuotta. Opiskelin kirjanpitoa yliopistossa Syyriassa ja olen suorittanut merkonomin tutkinnon Omniassa Suomessa. Teen työni niin hyvin kuin pystyn ja voin palvella arabian, suomen ja englannin kielillä.

Lena Flinck

Tradenomi ja laillistettu kiinteistönvälittäjä. Työkokemusta mm terveysalalta, kiinteistö- ja vuokraus-alalta. Äidinkieleni on ruotsi, suomenkieleni on sujuva ja asiointi englanniksi onnistuu myös. Olen huolellinen ja joustava. Lähellä sydäntäni on eläimet ja liikunta.