Hyppää pääsisältöön

Anna meidän hoitaa kirjanpitosi!

Tietoa meistä

Mitä palveluja tarjoamme?

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen tilitoimisto, joka Mimi Wiik perusti jo 1984, joka tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluja asiakkaillemme. Toimimme Helsingissä mutta meillä on asiakkaita ympäri Suomea, ja autamme yrityksiä eri toimialoilla, aina pienistä start-up yrityksistä suurempiin yrityksiin.

Tiimimme koostuu kokeneista ja osaavista kirjanpitäjistä, jotka pystyvät hoitamaan monimutkaisiakin kirjanpitotehtäviä. Käytämme ajanmukaisia ja tehokkaita työkaluja varmistaaksemme, että asiakkaidemme taloushallinto on aina ajan tasalla. Voit luottaa siihen, että hoidamme kaikki tehtävät ammattitaidolla ja tarkkuudella.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme personoituja palveluita, jotka vastaavat heidän yksilöllisiä tarpeitaan. Jokaisella asiakkaalla on oma kirjanpitäjä, joka hoitaa kaikki asiakkaan asiat, mutta tarvittaessa koko henkilöstö on asiakkaan käytettävissä. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään taloudellisesti ja kasvamaan liiketoiminnassa.

Kirjanpito & raportointi

Palkanlaskenta

Laskutus & reskontra

Ostolaskut & maksuliikenne

Tilinpäätös & veroilmoitus

Neuvonta

Tiimimme

Meidän tiimimme on erittäin kansainvälinen ja voimme palvella ainakin kuudella eri kielellä. Otathan rohkeasti yhteyttä!