Hoppa till huvudinnehåll

Låt oss sköta din bokföring!

Om oss

Vilka tjänster erbjuder vi?

Qwerty är en pålitlig och erfaren bokföringsbyrå som har hjälpt företag i olika branscher i många år, den grundades av Mimi Wiik redan år 1984.  

Vi har en dedikerad och erfaren personal som är engagerad i att ge våra kunder de bästa tjänsterna för deras behov. Varje kund har sin egen bokförare som tar hand om alla kundens ärenden men om det finns behov, finns hela personalen tillgänglig för kunden. Vi vet att varje företag är unikt och därför anpassar vi våra tjänster enligt kundens specifika behov och krav. Vår målsättning är att hjälpa företag att spara tid och resurser genom att tillhandahålla högkvalitativa och kostnadseffektiva bokföringstjänster. Vi har även erfarenhet av att arbeta med olika bokföringssystem och kan hjälpa företag att hitta rätt lösningar för deras behov. 

Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och att leverera en personlig service med hög kvalitet. Vi är stolta över vår kunskap och erfarenhet inom bokföringsbranschen och vi ser fram  emot att hjälpa fler företag att nå sina mål genom våra tjänster. 

Bokföring & rapportering

Löneräkning

Fakturering & försäljningsreskontra

Inköpsfakturor & betaltrafik

Bokslut & deklaration

Rådgivning

Vårt team

Vårt team är mycket internationallt och vi kan betjäna på åtminstone sex olika språk. Ta gärna kontakt!