Hoppa till huvudinnehåll

Om oss

Inger Guldbrand

“The Boss” eller “Mamma” 😊 😊

Sedan år 2000 har jag arbetat som bokförare och sedan 2004, som företagare. Den 30 november 2017 köpte jag Qwerty på min födelsedag! Det var den bästa födelsedagspresenten i mitt liv och en dröm som gick i uppfyllelse! Numera ägs företaget av mig, Oxana, Ahmad och Daniel.

Jag bor i Ekenäs med min man, 5 hundar och ett par katter. Till familjen hör också två vuxna barn och deras partners.

Mitt modersmål är svenska och jag betjänar också på finska och engelska.

Jag älskar resque-hundar, böcker och allt som är klarblått. 😊

Daniel Bobbie

Ända sedan jag var ung har jag varit intresserad av att hantera siffror. Min passion har alltid varit att hjälpa andra och jag älskar att hitta lösningar genom att forska. Jag tror att detta utvecklar min professionella skicklighet.

Jag har följt samma bana ända fram till idag genom att studera redovisning och finansbranschen, ta en examen i internationell företagsekonomi och en magisterexamen i strategisk finans och analys.

Mina kompetensområden är skatt, löneadministration, avstämningar av konton, riskhantering, elektronisk fakturering, ekonomisk rapportanalys och jag har specialiserat mig på att starta företag, inklusive start-up företag. Jag är en utmärkt lagspelare och har god samarbetsförmåga med människor från olika etniska och kulturella bakgrunder.

Oxana Backman

Jag heter Oxana och jag är född i Petrozavodsk i Karelen. Jag flyttade till Finland för 22 år sedan. Jag ville bli redovisningskonsult redan efter skolan, men först tog jag en examen i psykologi vid Pedagogiska universitetet i Karelen. När jag kom till Finland insåg jag att jag ville arbeta som bokförare. Jag tog examen som merkonom från Helsingfors handelsinstitut år 2018 och har arbetat som bokförare sedan dess.

Jag har kompetenta mentorer och kollegor som alltid hjälper och stöder mig vid behov. Jag tror att jag gör ett bra jobb, men jag lär mig ständigt mera för att förbättra min kompetens!

Ahmad Ziadeh

Jag är en 37-årig man från Syrien. Jag har arbetat inom bokföringsbranschen i nästan 15 år. Jag studerade redovisning på universitetet i Syrien och jag har examen som ekonomiassistent från Omnia i Finland. Jag gör mitt jobb så bra jag kan och jag kan betjäna på arabiska, finska och engelska.

Lena Flinck

Tradenom och auktoriserad fastighetsmäklare med arbetslivserfarenhet inom hälsovårdssektorn, fastighets- och uthyrningsbranschen. Svenska är mitt modersmål, jag talar flytande finska och kan också kommunicera på engelska. Jag är noggrann och flexibel. Djur och motion ligger mig varmt om hjärtat.